onsdag, oktober 04, 2006

Det går upp. Det går ner.



Förra torsdagen fick vi sitta på bøfhyllan. Besöket flöt på mycket bra och bøfen var mør. Vreden var tillbaka men idag på gott humör. Hans goda humör fick inte oss att sluta hysa agg men personalen var glad och skämtade med Vreden genom att säga, eller snarare stöta fram ordet bøf till varandra när de möttes på bøfgolvet. Den positiva andan hos personalen smittade verkligen av sig. RW är bergsäker på att bøfcrewet varit på kickoff.

Hmmm... ett utom ordentligt bra besök. Hur ska vi straffas för det?

-Jo, dagen därpå vankades fredagsbøf och vi hade glädjen att ha med JH till bøfen. JH äter bøf ibland men inte så ofta, därför vill man ju att allt ska flyta på. Det gjorde det inte på denna fredagsbøfen. Förutoma att vi inte fick sitta på önskad platstog det naturligtvis mer än en halvtimme att få maten därefter kunde JH ganska snart konstatera att hans bøf var oätlig på grund av seghet och senighet. JH lämnade hela sin bøf sunderskuren. JH klagade och servitrisen tappade av stress (alltså ingen robot) såsskålen i golvet vid avdukning. Efter framfört klagomål fick JH ett presentkort i som kompensation för oätlig bøf.

Måndagsbøf
Vi placeras utan att vi ens själv orkat föreslå det på bøfhyllan. Bøfhyllan har inte ens öppnat. Att avnjuta en mør måndagsbøf på bord 807 är det bästa sättet att börja en arbetsvecka. Tack så mycket E för kompensationen.