tisdag, maj 08, 2007

Lugn och fin. Lugn och fin.


Det var kallt, ruggigt och göteborgskt ute idag. Så vi bestämde oss att måndagsbøf var bästa tröst. På tok för sent (12.10) och kanske något dumdristigt, knatade vår 5 man starka styrka ned till bösets högkvarter, Nordstan.

Väl inne konstaterade vi åter att avdelningen med bord 807 inte var öppen och vi blev ombedda att vänta "2 sekunder" för att få ett lämpligt bord. Efter 4 minuter fick vi ett bra bord, mitt i lokalen kan man säga.

TNG syntes inte till men servitrisen var effektiv och snabb i beställning och leverans av vatten. Värdebøf på JH. Snyggt. Oerhört kort och bra väntetid till bøf idag och kvalité på bøf var mycket mycket bra. Gott.

Vreden siktad i baren. Nytilkomna bøffare informerades om dennes roll, historia och bakgrund. Även betalning och sorti skedde i soft stylee utan några speciella saker att hänga upp sig på. Lite bestickkrångel och slut på värdekuponger. Men av allt att dömma, ännu ett ganska lyckat bøfbesök.

Tid till bøf:
17 minuter

Incidenter
Inga bestick. Bestick levererades i två steg från olika servitriser. Servitris 1 lade en hög med gafflar på bordet och servitris 2 delade ut en kniv till var och en på korrekt ställe på servett. Incidenten skojjades effektivt bort av servitris 2. Inga värdekuponger kvar, vilket resulterade att två stämplar delades ut till "fel" bøfbesökare. Tilläggas bör, att detta skedde på vårt initiativ.

2 Kommentarer:

At 11:18 fm, Blogger Böffer sa...

It's nice that you also like bøf Biby. Hows the bøf in India?

 
At 3:12 em, Anonymous Anonym sa...

Det är kul att du gillar bøf Biby! Och att du kan läsa svenska trots att du inte skriver på det! Keep up the good work själv Biby. Där borta i Indien. Eller var du bor käre Biby. Det är ju framförallt mycket med det. Om man säger.

 

Skicka en kommentar

<< Tillbaka