tisdag, april 24, 2007

FÖRSTA NYA TISDAGSBØFFEN!




Idag var det första officiella bøfbesöket sedan gårdagens beslut att återinföra bloggen. Givetvis var allas sinnen på spänn. Det fyra man starka sällskapet bestående av såväl nya som gamla ansikten, mottogs av ett käckt "hej, är det grabbarna grus" som fick de nya att kisa skeptiskt med ögonen. Hur skulle det gå?

TNG
Vid "testbesöket" igår skall tilläggas att beställningarna av någon anledning togs emot två gånger. Det hade naturligtvis skruvat upp de nyas skepsis ytterligare, men här visade det sig att dagens bøf skulle inleda otroligt starkt... vår servitör som vi enat kom att kalla "The New Guy" (TNG) gjorde möjligtvis den mest adekvata och rappa beställningsmottagning i bøf history. Förväntan steg. Med rätta visade det sig.

När vårt vatten lika rappt som beställningsmottagandet kom till bordet (3 min) avslöjade TNG kännedomen om vår verksamhet och koncept och drog till med några väl valda bloggcitat. Föga visste TNG att vi redan nickat och lett åt hans känsla för speed of service. Förväntan toksteg.

Dagens väntan borde rimligtvis inte vara ok för 3 kött och 1 kyckling på en halvtom bøfrestaurang år 2007, men här har det nog sällan varit lämpligare att inflika med den lilla fina raden "den som väntar på något gott..." för det var ett sant nöje att spisa på våra danska vänners tegelinredda restaurang idag. Fantastisk god bøf och kyckling!

Ett förtroende har åter byggts upp. Höga förväntningar likaså. Korrekt ballong, TNGs superservice och de finaste råvaror kommer bli svårslaget. Men vi vet att det går. Tillsammans kan vi göra Jensens Bøfhus bättre!

Tid till bøf
32 minuter

Incidenter
Totalt incidentfritt. Till den milda grad att samtliga glömde överlämna värdekupong med betalning!

2 Kommentarer:

At 2:48 em, Anonymous Anonym sa...

Ze ball is in ze rull.

 
At 4:39 em, Anonymous Anonym sa...

Very much indeed.

 

Skicka en kommentar

<< Tillbaka