torsdag, september 07, 2006

Rapport + Trådlös elektronik inte alltid bäst


Jensens Bøfhus ligger på N. Hamng. 20 i Göteborg

Idag var första gången personalen på Jensens Bøfhus kände igen oss. Det var värdinnan E som kände igen oss. E är charmig. En del av oss skojar om att hon är bøfens gudinna.

Under den senaste tiden har det trådlösa systemet som servitriser och kypare tidigare använt för att anteckna beställningar inte varit i bruk. Hur smart systemet än är, tycker vi att det har fungerat betydligt bättre utan. De små apparaterna är helt enkelt för krångliga för personalen. Trots att vi vanligtvis gillar elektronik och trådlösa prylar anser vi att penna och papper fungerar bättre. Eller som E brukar göra, hålla beställningen i huvudet. Idag fick vi emellertid se att det trådlösa systemet åter är i bruk vilket gjorde några av oss lite besvikna. Det påverkade inte hastigheten nämnvärt men trots det är detta ett steg i fel riktning tycker vi.

Idag skedde inga större konstigheter. Vi beställde fyra st Jensens populära lunchbøf rare med olika såser och två kycklingbøf.

Tid från beställning till servering:
23min
Service:
Två olika personer från personalen frågade om allt var till belåtenhet.
Incidenter:
Internettjänsten fungerade inte trots att vi bokat bord före klockan 09:55
Bøfhuset verkar ha en vattenläcka i taket.

1 Kommentarer:

At 2:31 em, Anonymous Anonym sa...

Hej! Jag är vegetarian, men följer att Boef-relaterat på nätet som avkoppling. Kul att se ännu en ny Boef-blogg - snygg design(klassisk, men inte prålig).

 

Skicka en kommentar

<< Tillbaka